Sfeervolle EYE-LED vloerverlichting

Misschien denkt u bij een nieuwe designvloer niet meteen aan verlichting voor in de vloer. Toch leid de combinatie van deze 2 naar een verbluffend mooi eindresultaat. Floorstyle.nl levert EYE-LED vloerverlichting op basis van de modernste technologie. Eye-led. EYE-LED verlichting is een moderne toepassing van licht met een unieke decoratieve en sfeervolle functie. U zult verbaasd zijn over de verschillende mogelijkheden in kleur, materiaal en vormgeving van de EYE-LED verlichting. EYE-LED verlichting is toe te passen in verschillende designvloeren. Bij het toepassen van dit soort verlichting is een goede voorbereiding wel belangrijk.

Energiezuinig vloerverlichting

Door de minimale dikte van 8 mm kunnen de EYE-LEDS zonder problemen in diverse designvloeren geïntegreerd worden. De lichtarmaturen werken geheel op basis van LED lampjes (Light Emitting Diode) en blinken dus uit in design en energiezuinigheid. De vloerverlichting is verkrijgbaar in de lichtkleuren; wit, blauw en amber en kunnen zowel rond als vierkant worden geleverd. U kunt kiezen uit 2 soorten armaturen in metaal en messing. Bij de ontwikkeling van EYE-LED vloerverlichting is het installatie gemak een belangrijk aandachtspunt geweest.

LED vloerverlichting

Het aanbrengen van de EYE-LEDS is der mate gemakkelijk dat iedere handige doe-het-zelver er prima mee uit de voeten kan, de installatie met stekkervoeding is zeer eenvoudig. Wanneer u gebruik maakt van de inbouwvoeding is het aansluiten hiervan het enige dat door een erkende elektricien uitgevoerd dient te worden. De eyeleds zijn toe te passen in: siergrindvloeren, woonbeton en granite grindvloeren.

Contactformulier
Floorstyle
Ellerweg 7-b
6039 RD Stramproy, Weert Limburg, Nederland