Betonlook

Industriële vloer met betonlook

Een betonlook vloer is een kunststof gietvloer die de effecten van een betonnen vloer creëert. Het aanbrengen van een vloer met betonlook is een tijdrovende klus, maar u kunt wel precies aangeven wat precies uw wensen zijn. Deze moderne vloer is verrassend mooi en toepasbaar op verschillende ruimten zoals bijvoorbeeld de werkruimte, vergaderzalen, toilet, keuken, etc...

Hoe wordt een vloer met betonlook gelegd?

Een betonlook vloer wordt in 3 lagen aangebracht, waardoor het effect van beton wordt verkregen, maar geen enkele vierkante meter is hetzelfde. De betonlook vloer is van hoge kwaliteit in vergelijking met vele andere afwerkingen. Maar het resultaat is oogverblindend en uniek. U kunt een betonlook vloer in verschillende kleuren en combinaties verkrijgen.

Wilt u meer informatie over onze vloeren?

Wij van Floorstyle nodigen u graag uit voor een gesprek waarbij u uitgebreid advies kunt krijgen over de mogelijkheden van onze betonlook vloeren. Bent u geïnteresseerd neem dan contact met ons op via ons contactformulier en vraag naar een brochure of een vrijblijvende offerte.

Terug naar overzicht

Vanwege misbruik van het contactformulier vragen wij u direct een mail te sturen naar info@floorstyle.nl

Floorstyle
Ellerweg 7-b
6039 RD Stramproy, Weert Limburg, Nederland