Garagevloeren

Kies voor een moderne garagevloer

Heeft u een stoffige grijze cementvloer in uw garage? Deze vloeren zijn moeilijk schoon te houden omdat er verschillende vloeistoffen zoals olie, vet en zeep op de grond wordt geknoeid en in de vloer kunnen trekken.

Als u deze problemen niet meer wilt hebben in uw bedrijfsgarage, dan is de oplossing een garagevloer coating. Dit omdat deze coating ijzersterk, onderhoudsvriendelijk, vloeistofdicht en slijtvast is. Ook is deze vloer ideaal voor in de garage omdat hij bestand is tegen olie, benzine, vet en vele andere chemicaliën. Bovendien blijven er geen zwarte rubber vlekken van de autobanden op achter, zoals bij vele andere coatings wel het geval is. Ook is de coating in diverse kleuren beschikbaar.

Deze coating wordt niet alleen in garages toegepast maar ook in hobbyruimtes, winkelruimtes, kelders, showrooms, magazijnen en parkeergarages.

Voordelen van garagevloeren

De samenstelling van de coating gaat op basis van oplosmiddelvrije, twee componenten epoxyhars. Deze hebben geen doordringende geur en ze zijn ook nog eens milieu vriendelijk.

Terug naar overzicht

Vanwege misbruik van het contactformulier vragen wij u direct een mail te sturen naar info@floorstyle.nl

Floorstyle
Ellerweg 7-b
6039 RD Stramproy, Weert Limburg, Nederland