Gietvloer woonkamer

Gietvloer in de woonkamer? Hier zijn de voordelen!

Een gietvloer wordt steeds populairder voor de woonkamer. Waar een gietvloer vroeger voornamelijk alleen werd gebruikt voor ziekenhuizen en andere grote panden, zien we de vloer nu steeds vaker in Nederlandse huishoudens verschijnen. En daar zijn goede redenen voor! Gietvloeren bieden een aantal voordelen die andere vloermaterialen niet hebben. In deze blog bespreken we enkele van de voordelen van een gietvloer in je woonkamer. Lees dus snel verder om meer te weten te komen!

Duurzaamheid en een gietvloer in de woonkamer

Een van de belangrijkste voordelen van een gietvloer in je woonkamer is dat hij zeer duurzaam is. Gietvloeren zijn gemaakt om vele jaren mee te gaan, en ze zullen niet zo snel slijtage vertonen als andere soorten vloeren. Dit betekent dat je nog vele jaren van je gietvloer in de woonkamer kunt genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je hem binnenkort moet vervangen.

Een gietvloer in de woonkamer als hygiënische optie

Een ander voordeel van een gietvloer in je woonkamer is dat hij gemakkelijk schoon te maken is. Gietvloeren absorberen geen vuil en stof zoals andere soorten vloeren, dus blijven ze er langer schoon uitzien. Als het tijd is om je gietvloer schoon te maken, hoef je hem alleen maar even te vegen of te stofzuigen en je bent klaar! Daarnaast bestaat een gietvloer in je woonkamer uit één groot oppervlak. Doordat er geen sprake van naden of voegen is, hebben bacteriën en vuil geen schijn van kans!

Een moderne gietvloer voor je woonkamer

Als je op zoek bent naar een vloer die zowel stijlvol als praktisch is, dan is een gietvloer in de woonkamer een goede keuze. Gietvloeren zijn er in veel verschillende kleuren en stijlen, dus je vindt er vast wel een die bij je smaak past. Daarbij past de look van een gietvloer in de woonkamer helemaal bij de laatste woontrends. Waar kleine tegeltjes en houten vloeren vroeger nog in trek waren, is groter tegenwoordig beter. En omdat gietvloeren zo gemakkelijk schoon te maken zijn, kan je ervoor zorgen dat je gietvloer er jarenlang mooi blijft uitzien.

Een gietvloer voor de woonkamer kopen

Dus als je een nieuwe vloer voor je woonkamer overweegt, overweeg dan zeker een gietvloer woonkamer. Een gietvloer wordt niet gelegd, maar dus gegoten. Dit kun je het beste aan vakmensen overlaten voor het mooiste resultaat. Je kunt eenvoudig online een offerte opvragen en advies inwinnen van experts. Zo weet je zeker dat je een gietvloer in je woonkamer hebt die nog jarenlang meegaat!
 

Terug naar overzicht

Vanwege misbruik van het contactformulier vragen wij u direct een mail te sturen naar info@floorstyle.nl

Floorstyle
Ellerweg 7-b
6039 RD Stramproy, Weert Limburg, Nederland