Gietvloeren

Kies voor een gietvloer van Floorstyle

Een gietvloer is een zelfnivellerende, gladde vloerafwerking die gemaakt wordt door het uitgieten van een gepigmenteerde epoxygietmassa. Hierdoor bekom je een mooie hoogglanzende vloer. Indien gewenst kan de vloer verder afgewerkt worden met een matte of zijdeglans polyurethaan beschermlaag.

Gietvloeren zijn handmatig aangebrachte kunststofvloeren die vloeibaar zijn. Gietvloeren zijn vloeistofdicht, naadloos en kunnen in een keer worden aangebracht. U kunt bij een gietvloer uw eigen kleur en kleurcombinatie samenstellen, is makkelijk in het onderhoud en is ruimtevergrotend. Een gietvloer wordt altijd laag voor laag gelegd en in een of twee kleuren gegoten.

Waar kunt u een gietvloer leggen?

Oorspronkelijk werd dit vloertype vooral gebruikt als naadloze vloerafwerking in magazijnen, productiehallen, industriële complexen, laboratoria etc., waar hoge eisen gesteld worden aan de chemicaliënbestendigheid en de hygiënische omstandigheden. Deze vloer is zeer gemakkelijk in onderhoud en kan door een poetsmachine of dweilen zuiver gehouden worden.

Floorstyle nodigt u graag uit voor een gesprek waarbij u uitgebreid advies krijgt over de mogelijkheden van onze gietvloeren. Neem contact met ons op via ons contactformulier en vraag naar een brochure of een vrijblijvende offerte.

 

Terug naar overzicht

Vanwege misbruik van het contactformulier vragen wij u direct een mail te sturen naar info@floorstyle.nl

Floorstyle
Ellerweg 7-b
6039 RD Stramproy, Weert Limburg, Nederland