Grijs vloerkleed

De verrassende voordelen van een grijs vloerkleed

Grijze vloerkleden hebben vaak een slechte naam. Mensen denken dat ze saai zijn, of dat ze een kamer saai en somber maken. Maar de waarheid is dat een grijs vloerkleed een aantal verrassende voordelen kan bieden! In deze blog gaan we het hebben over waarom het toevoegen van een grijs vloerkleed aan je interieur een goed idee kan zijn. Grijze vloerkleden worden vaak ondergewaardeerd, maar ze kunnen veel voordelen bieden voor je huis. Dus als je op jacht bent naar een nieuw vloerkleed, vergeet dan niet om de kleur grijs te overwegen! Je zult verbaasd zijn over wat het voor je ruimte kan doen. Lees dus snel verder voor meer informatie!

Een grijs vloerkleed voor kalmte en rust

Het belangrijkste voordeel van een grijs vloerkleed is dat het kan helpen om een gevoel van kalmte en sereniteit in een ruimte te creëren. Dat komt doordat de kleur grijs een combinatie is van zwart en wit en daarom een neutrale kleur is. Als je al veel opvallende aspecten in je interieur hebt, is een grijs vloerkleed dus zeker het overwegen waard!

Een geluiddempend grijs vloerkleed

Grijze vloerkleden kunnen ook helpen om geluid te absorberen, waardoor ze ideaal zijn voor huizen met hardhouten vloeren of mensen die huisdieren hebben. Dat maakt dit vloerkleed ook ideaal voor slaapkamers of bovenwoningen. Ook als je onderburen hebt is een grijs vloerkleed dus een goed idee!

Een grijs vloerkleed camoufleert vlekken

En als je je zorgen maakt over vuil en vlekken, hoeft je dat niet meer te doen! Het voordeel van de kleur grijs voor een vloerkleed is namelijk dat het het beste van twee werelden biedt. Zo laat het vloerkleed de ruimte groter lijken, net zoals met wit het geval zou zijn. Het grote voordeel van een grijs vloerkleed is echter dat vlekken hier minder opvallen. Zo kun je pas echt zorgeloos genieten van je interieur.

Een grijs vloerkleed kopen

Kortom, er zijn dus redenen genoeg om voor een grijs vloerkleed te kiezen! Een vloerkleed is in verschillende formaten en vormen verkrijgbaar. Om erachter te komen welk formaat vloerkleed het beste voor jou is, moet je eerst rekening houden met de ruimte waar je het tapijt wilt neerleggen. Een grijs vloerkleed onder de bank kan het beste minstens vijf centimeter aan beide kanten uitsteken. Een grijs vloerkleed onder een bed kan het beste meer uitsteken voor een mooier effect. Ook kun je krantenpapieren op de grond leggen om te kijken hoe een grijs vloerkleed zal staan. Zo weet je zeker dat je een vloerkleed koopt dat past bij je smaak en ruimte!
 

Terug naar overzicht

Vanwege misbruik van het contactformulier vragen wij u direct een mail te sturen naar info@floorstyle.nl

Floorstyle
Ellerweg 7-b
6039 RD Stramproy, Weert Limburg, Nederland