Grindvloeren

Kleurige grindvloeren

Ruim 20 jaar geleden werd de eerste grindvloer gelegd. Alleen toen werden ze in natuurlijke kleuren gelegd en later ook in andere kleuren. De grindvloer is in de loop der jaren uitgegroeid tot een zeer populaire vloerbedekking, mede door de vele voordelen en mogelijkheden die u met deze vloersoort heeft.

Voordelen van grindvloeren

De grindvloer heeft als grootste voordeel dat deze naadloos is. Deze mooie en duurzame vloer is uitstekend geschikt voor mensen met astma door de open poriën van deze vloersoort. Stof en vuil blijft tussen de poriën zitten en daardoor heeft u veel minder last van rondzwevende stof deeltjes in uw huis. Een grindvloer onderhouden is heel simpel, u kunt de vloer gewoon stofzuigen en eventuele vlekken met wat lauw water weg borstelen. De open poriën van de grindvloer zorgen er verder voor dat de vloer snel de omgevingswarmte aan neemt. Vloerverwarming is daardoor niet noodzakelijk.

Een grindvloer wordt gemaakt van grind dat in rivieren te vinden is. Er zijn vele kleursoorten mogelijk, doordat de grindkorrels door middel van een speciale procedure worden ingekleurd. U kunt kiezen uit meer dan 400 verschillende kleuren. Ook heeft u de mogelijkheid om een kleur speciaal te laten maken dat bij het interieur van uw bedrijf past. Ook kunt u ervoor kiezen om meerdere kleuren te combineren.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Floorstyle nodigt u graag uit voor een gesprek waarbij u uitgebreid advies krijgt over de mogelijkheden van onze grindvloeren. Neem contact met ons op via ons contactformulier en vraag naar een brochure of een vrijblijvende offerte.

Terug naar overzicht

Vanwege misbruik van het contactformulier vragen wij u direct een mail te sturen naar info@floorstyle.nl

Floorstyle
Ellerweg 7-b
6039 RD Stramproy, Weert Limburg, Nederland