Marmer stone vloeren

Marmer stone vloeren

Natuursteen is van oudsher al een veelgevraagde vloerafwerking. Vroeger alleen in de vorm van plavuizen, maar nu ook als granulaat verkrijgbaar. Hierdoor kan men een naadloze, chique marmeren vloer in verschillende kleuren creëren voor in uw eigen woonkamer keuken badkamer kantoor enz.

Hoe worden deze vloeren gemaakt?

De marmerkorrels worden gewonnen in groeves uit de hele wereld. Deze worden vervolgens gezeefd op maat en getrommeld om de scherpe kanten te verwijderen. Als laatste wordt een transparante polyurethaan coating aangebracht om de korrel te verharden, de verwerkbaarheid te verbeteren en de UV bestendigheid te garanderen. Als de vloer wordt gelegd, worden de korrels in een transparante epoxy of polyurethaan laag gebonden en egaal over de vloer verspreid. Hierdoor ontstaat een naadloos korreltapijt met een natuurlijke uitstraling. Absoluut een aanwinst voor de inrichting van bijvoorbeeld uw woonkamer of de afwerking van uw terras.

Door het gebruik van een polyurethaan bindmiddel zijn de natuurstenen korrelvloeren uitermate geschikt voor verwerking op plekken buiten het kantoorgebouw zoals een terras. Door dit specifieke bindmiddel is de vloer bestand tegen schadelijke UV straling en kan uw vloer dus ook buiten verlegd worden.

Onderhoud van marmer stone vloeren

Het onderhoud van uw natuurstenen korrelvloer is gelijk aan die van een siergrindvloer. Enkel zuigen is voldoende om uw vloer netjes en schoon te houden. Eenmaal in de twee jaar adviseren wij een grondige schoonmaakbeurt, waarbij een waterstofzuiger, schrobber en flink wat water voldoende zijn om uw vloer weer de uitstraling te geven van een nieuwe vloer.

Terug naar overzicht

Vanwege misbruik van het contactformulier vragen wij u direct een mail te sturen naar info@floorstyle.nl

Floorstyle
Ellerweg 7-b
6039 RD Stramproy, Weert Limburg, Nederland