Marmerkorrelvloeren

Alles voor en over uw marmerkorrelvloeren

Wie kent grindvloeren niet. U valt voor de charme van deze vloer, maar u wilt toch uw interieur een beetje meer cachet meegeven. Dat kan met de marmerkorrelvloer. De naam van de vloer zegt het al, dit is een grindvloer gemaakt van kleine korreltjes marmer. Allure en onderhoudsgemak gaan samen in deze vloer. Want net als bij de standaard grindvloer heeft de marmerkorrelvloer geen ingewikkelde onderhoudsregels. De stofzuiger maakt korte metten met stof en vuil en met wat warm water is de vloer zo weer als nieuw.

Kenmerken van marmerkorrelvloeren

Marmer is een natuurproduct en om die reden zijn de kleur keuzes beperkt tot verschillende marmertinten die in de steengroeven voorkomen. Dit betekend echter niet dat er maar een beperkte keuze is! Met een marmerkorrelvloer heeft u een vloer die een natuurlijke uitstraling heeft die zich combineert met de exclusiviteit van echt marmer.

Ontvang een vrijblijvende offerte van Floorstyle

Floorstyle nodigt u graag uit voor een gesprek waarbij u uitgebreid advies krijgt over de mogelijkheden van onze marmerkorrelvloeren. Neem contact met ons op via ons contactformulier en vraag naar een brochure of een vrijblijvende offerte.

Terug naar overzicht

Vanwege misbruik van het contactformulier vragen wij u direct een mail te sturen naar info@floorstyle.nl

Floorstyle
Ellerweg 7-b
6039 RD Stramproy, Weert Limburg, Nederland