Steentapijt

Steentapijt volledig naar uw smaak

Een steentapijt bestaat uit miljoenen gekleurde siergrindkorreltjes die worden vermengd met een transparante epoxy of polyurethaan hars en vervolgens worden uitgesmeerd voor een naadloos eindresultaat. Als u graag uw vloer wilt voorzien van een persoonlijk tintje dan kunnen de korrels naar smaak gemengd worden tot een eigen kleurencombinatie of in een patroon waarin een tekening of logo van het bedrijf verwerkt kan worden.

Stel uw eigen steentapijt samen

U kunt kiezen tussen vele diverse kleuren, korrelgrootte, combinaties, figuren en meer. Als de vloer wordt geplaatst heeft u geen last van stof- of reukhinder en de vloer is 24 uur na afwerking reeds beloopbaar. Kiest u voor een steentapijt, dan heeft u tevens een goede warmtegeleider. Om een steentapijt te leggen hoeft u de oude vloer niet uit te breken. Want het steentapijt kan op alle mogelijke ondergronden worden geplaatst. Als u scheuren of barsten in uw vloer heeft worden deze eerst vakkundig hersteld voordat de vloer eroverheen wordt geplaatst. Wilt u uw trappen bekleden of plinten plaatsen dan doen we dit ook voor u doen.

U zult zien dat een steentapijt een kleurrijk en persoonlijk accent geeft aan uw vloer en voor een optimale sfeer zorgt. Deze vloer combineert de gezelligheid van stoffen vloerbekleding met de hygiënische voordelen van tegels.

Neem contact op met Floorstyle voor deskundig advies

Floorsyle.nl nodigt u graag uit voor een gesprek waarbij u uitgebreid advies kunt krijgen over de mogelijkheden van onze steentapijt vloeren. Bent u geïnteresseerd dan neem contact met ons op via ons contactformulier en vraag naar een brochure of een vrijblijvende offerte.

Terug naar overzicht

Vanwege misbruik van het contactformulier vragen wij u direct een mail te sturen naar info@floorstyle.nl

Floorstyle
Ellerweg 7-b
6039 RD Stramproy, Weert Limburg, Nederland