Troffelvloeren

Troffelvloeren van hoge kwaliteit

Een troffelvloer bestaat uit ontelbare siersteenkorrels in een zeer fijne afmeting die worden gemengd met een hoogwaardig epoxyhars en daarna naadloos wordt uitgesmeerd. Vervolgens wordt deze nabehandeld met een epoxygel. Hierdoor ontstaat er een gladde afgewerkte vloer. Het resultaat is een harde, onverslijtbare vloer met een moderne, industriële look. Enkele andere eigenschappen zijn: naadloos, stofvrij, gemakkelijk te onderhouden en ijzersterk. De vloer is bestand tegen alle mogelijke chemicaliën en vetten en wordt voornamelijk gebruikt in intensief gebruikte productiehallen en in ziekenhuizen. Een troffelvloer ziet er uit als een betonvloer maar is esthetisch mooier, sterker en stofvrij.

Een troffelvloer heeft een laagdikte die afhankelijk is van de toepassing en ondervloer varieert van 5 tot 10 mm. Bovendien zijn troffelvloeren sterk en vloeistofdicht. Ook zijn onze troffelvloeren bestand tegen hoge belasting en chemicaliën en volledig vloeistofdicht. De troffelvloeren worden de laatste jaren steeds vaker toegepast als decoratieve vloerbedekking.

Moderne troffelvloeren

Als moderne variant op een siergrindvloer kan men ook kiezen voor een troffelvloer, die resulteert in een zeer harde, onverslijtbare vloer met een moderne en industriële look.

Floorstyle.nl nodigt u graag uit voor een gesprek waarbij u uitgebreid advies kunt krijgen over de mogelijkheden van onze troffelvloeren. Bent u geïnteresseerd dan neem contact met ons op via ons contactformulier en vraag naar een brochure of een vrijblijvende offerte.

Terug naar overzicht

Vanwege misbruik van het contactformulier vragen wij u direct een mail te sturen naar info@floorstyle.nl

Floorstyle
Ellerweg 7-b
6039 RD Stramproy, Weert Limburg, Nederland