Vloerafwerking

Kies voor een sterke vloerafwerking

Bij de eindafwerking wordt de laatste laag op de gietvloer geplaatst. Dit is de laag waar de vloerbelasting plaats vindt. Als er een esthetische afwerking wordt gemaakt wordt dit meestal gedaan met een dunne laag. Een gietvloer kan uit 2 tot 6 lagen worden opgebouwd. Dit is afhankelijk van de ondergrond. Bij een gietvloer in de industrie wordt gebruik gemaakt van een epoxy gietvloer. Deze wordt niet altijd afgewerkt met een laklaag en mist daardoor een beschermlaag. Industriële gietvloeren verkleuren snel en zijn veel vatbaarder voor krassen dan een polyurethaan gietvloer.

Vloerafwerking met giervloer

De epoxy gietvloer is zeer geschikt voor bedrijfshallen door zijn stootvastheid. De polyurethaan vloer wordt altijd afgelakt en is daarom ook perfect geschikt voor winkels en kantoren. Een gietvloer die niet is afgelakt is in het begin altijd hoogglans. De epoxyvloer kan net als polyurethaan afgelakt worden. Dit kan in verschillende gradaties zoals hoogglans, zijdeglans en mat.

Wij geven u graag advies

Wij van Floorstyle.nl nodigen u graag uit voor een gesprek waarbij u uitgebreid advies kunt krijgen over de mogelijkheden van onze vloeren en de vloerafwerking. Bent u geïnteresseerd dan neem contact met ons op via ons contactformulier en vraag naar een brochure of een vrijblijvende offerte.

Terug naar overzicht

Vanwege misbruik van het contactformulier vragen wij u direct een mail te sturen naar info@floorstyle.nl

Floorstyle
Ellerweg 7-b
6039 RD Stramproy, Weert Limburg, Nederland