Vloercoating

Kies een geschikte vloercoating

De coating die op de vloer wordt geplaatst, werd voorheen enkel in bedrijfsruimtes geplaatst, zoals werkplaatsen en garages. Dit om de sterkte van het materiaal en de hygiënische onderhoudsvrije eigenschappen. Het aanbod is daar inmiddels ook op afgestemd. De keuze in coatings is zeer gevarieerd en u kunt uit vele soorten kleuren kiezen.

Voordelen van een vloercoating

Misschien zult u denken dat een vloer coating ingewikkeld is om te leggen. Dit is echter nog maar zelden het geval. Een vloer coating kan in vrijwel iedere ruimte perfect worden gelegd mits er een aantal voorbereidingen in acht zijn genomen. Wij zullen u uitgebreid informeren over de juiste handelswijze.

  • Een vloercoating brengt heel wat voordelen met zich mee en heeft vele kenmerken:
  • Een vloercoating is in feite een dunne laag dat over een vloer wordt aangebracht om de vloer te beschermen en om er een decoratieve functie aan te geven.
  • Een coating aanbrengen kan op de meeste vloeren vrij eenvoudig met behulp van een vachtroller.
  • Een coatingvloer is eenvoudig te onderhouden en bij het ontstaan van beschadigingen kan deze makkelijk worden gerepareerd.
  • Vloercoating kunt u aan elk interieur en ruimte aanpassen, dit omdat er variatie is in verschillende kleuren en eventuele toevoegingen.
  • Vloer coating is erg hygiënisch in gebruik, dus ideaal voor mensen met een stof allergie of problemen hebben aan de luchtwegen.
  • Een vloercoating heeft een strakke en moderne uitstraling en heeft een naadloze toepassing. 
  • De vloer met de coating is makkelijk te onderhouden. Een dweil beurt is over het algemeen genoeg om uw vloer schoon te maken.

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden

Bij een vloercoating heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u uit verschillende kleuren kiezen, u kunt kleurcombinaties maken. En u kunt het geheel naar uw eigen stijl aanpassen. Floorstyle nodigt u graag uit voor een gesprek waarbij u uitgebreid advies kunt krijgen over de mogelijkheden van onze vloer coatings. Bent u geïnteresseerd dan neem contact met ons op via ons contactformulier en vraag naar een brochure of een vrijblijvende offerte.

Terug naar overzicht

Vanwege misbruik van het contactformulier vragen wij u direct een mail te sturen naar info@floorstyle.nl

Floorstyle
Ellerweg 7-b
6039 RD Stramproy, Weert Limburg, Nederland