Gietvloer woonkamer

Een gietvloer wordt steeds populai...

Lees meer
Haal meer uit je huis met een serre

Heb je ooit gedroomd van extr...

Lees meer
Siergrindvloeren

Een siergrindvloer bestaat uit een of meerdere natu...

Lees meer

Vloeren Venlo

Een vloer is een zeer belangrijk onderdeel van een interieur. Of uw keuze uit gaat naar een gietvloer of juist een natuurstenen vloer, het is in ieder geval van belang dat deze op professionele wijze is gelegd. Voor vloeren in Venlo bent u bij ons in ieder geval aan het juiste adres. Van moderne betonlook vloeren tot gietvloeren en van flakesvloeren tot grindvloeren: laat uw vloer in Venlo leggen door een professional: Floorstyle!

Diverse soorten

Als alternatief voor houten vloeren in Venlo kunnen we de nodige opties aandragen. Wat dacht u van een zeer industriële vloer met de uitstraling van beton? Een dergelijke vloer is dé trend op dit moment. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een van de mooie siergrind vloeren in Venlo. Kleine korreltjes worden dan met epoxyhars gemengd en op als vloer gegoten voor een naadloze en eigentijdse uitstraling. Uiteraard heeft u zelf de keuze op het gebied van kleur en grofheid van het grind.

Gedegen advies

Floorstyle is niet alleen een specialist in het leggen van vloeren in Venlo en omstreken, maar ook in het bieden van gedegen advies. Heeft u dus vragen over uw toekomstige vloer? Wilt u uw huidige vloer van een nieuw jasje voorzien? Wilt u uw garage voorzien van een vloer? Of wilt u weten of uw wensen te realiseren zijn met het budget dat u heeft? De professionals van Floorstyle helpen u graag. Zij staan voor u klaar met raad en daad. Neem dus vooral contact op wanneer u meer wilt weten!

Vloeren in Venlo laten leggen

Zoekt u een bedrijf dat zowel bedrijfsvloeren als woonkamervloeren kan leggen? Een bedrijf dat een ruime hoeveelheid kennis en ervaring heeft in het plaatsen van vloeren in Venlo, maar ook in andere steden in Limburg? Een voordelig geprijsde speler in de markt, zodat u een vloer van optimale prijs-kwaliteit verhouding zult ontvangen? Dan zit u goed bij Floorstyle!

Wij voorzien u graag van een passende en scherpe offerte zodat ook ú binnenkort kunt genieten van een schitterende nieuwe vloer in Venlo of omstreken. Vul het contactformulier in.

Vanwege misbruik van het contactformulier vragen wij u direct een mail te sturen naar info@floorstyle.nl

Floorstyle
Ellerweg 7-b
6039 RD Stramproy, Weert Limburg, Nederland