Designvloeren

Een designvloer wordt ook wel woonbeton genoemd. Het...

Lees meer
Vloerafwerking

Bij de eindafwerking wordt de laatste laag op de ...

Lees meer
Marmerkorrelvloeren

Wie kent grindvloeren niet. U valt voor de ...

Lees meer

Over Floorstyle

Het maakt niet uit of u nu veel of weinig op kantoor bent, maar een mooie werkvloer is voor ons allemaal van grote waarde. Het is dan ook van belang dat we alles naar onze wensen hebben ingericht. En hierbij mag een mooie, moderne en functionele vloer niet missen. Bij Floorstyle bent u aan het juiste adres voor een mooie en moderne gietvloer, die geheel aan uw wensen voldoet. U heeft een ruime keuze aan kleuren en kleurcombinaties. Wij kunnen u garanderen dat u een vloer krijgt van uitstekende kwaliteit.

Uw specialist in gietvloeren

Floorstyle is jarenlang actief in het aanbrengen van gietvloeren en heeft een grote passie voor vloeren! Wij geven een aantal zaken extra aandacht, zoals advies, de uitvoering en vooral de controle op het gewenste eindresultaat van uw vloer. Dit zorgt voor duidelijke afspraken en verkleint de kans op misverstanden.

Vraag gratis advies

Floorstyle nodigt u graag uit voor een gesprek waarbij u uitgebreid advies kunt krijgen over de mogelijkheden van al onze vloeren. Neem eerst een kijkje in ons overzicht van producten en toepassingen, dan weet u al een beetje wat wij aanbieden. Heeft u interesse in een gietvloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons online contactformulier.

Vanwege misbruik van het contactformulier vragen wij u direct een mail te sturen naar info@floorstyle.nl

Floorstyle
Ellerweg 7-b
6039 RD Stramproy, Weert Limburg, Nederland