Grijs vloerkleed

Grijze vloerkleden hebben vaak een ...

Lees meer
Vloerverwarming wordt niet warm

...

Lees meer
Gezellige woondecoratie idee├źn

Een huis dat warmte en gezelligheid uitstraalt, n...

Lees meer

Vloer in Limburg laten plaatsen

Voor een gietvloer bent u bij Floorstyle aan het juiste adres! Wij bieden u tal van mogelijke opties, van betonlook tot grindtapijt, uiteraard in allerlei gewenste kleuren. Een vloer is een belangrijk onderdeel van het interieur. De sfeer wordt er gedeeltelijk door bepaald, dus goed nadenken over de mogelijkheden is niet verkeerd. Een betonvloer geeft al snel een industrieel gevoel terwijl een siergrindvloer juist zeer modern uitziet. Afhankelijk van welk gevoel u teweeg wilt brengen met uw vloer, kunt u de juiste keuze maken.

Soorten gietvloeren

Floorstyle is gespecialiseerd in gietvloeren in Limburg. Dit betekent dat u de keuze heeft uit een tal van opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een flakesvloer, waar kleine gekleurde flakes uw gehele vloer voorzien van een unieke uitstraling. Of wellicht een marmerkorrelvloer, voor dat ultieme luxe gevoel. Verder zijn er ook nog industriële gietvloeren die onmisbaar zijn in een modern kantoor of een fabrieksomgeving. Bent u werk- of woonachtig in Limburg en wilt u een vloer laten leggen? Dan is het zeker raadzaam om even contact met ons op te nemen.

Vakkundig advies

Floorstyle is vakkundig en professioneel en biedt daarom niet alleen topkwaliteit vloeren in Limburg, maar ook bijbehorend advies. U heeft waarschijnlijk niet echt een idee van wat er allemaal mogelijk is, en dat begrijpen wij. Daarom bieden we u gedegen advies waar u écht iets mee kunt. We houden rekening met uw budget en uw wensen, om zo tot een optimale vloeroplossing te komen. Vloeren in Limburg die gelegd zijn door Floorstyle zijn daarnaast van topkwaliteit. Kortom: het complete plaatje!

Vloeren in Limburg laten plaatsen

Wilt u een vloer of meerdere vloeren in Limburg laten leggen? Wij zijn werkzaam van Maastricht tot Venlo en van Weert tot Roermond. Ook in Eindhoven worden we regelmatig ingeschakeld. Bent u geïnteresseerd in onze gietvloeren? Wenst u advies waar u écht iets aan heeft? Bent u op zoek naar een schitterende en kwalitatieve gietvloer?

Neem contact op met Floorstyle!

Vanwege misbruik van het contactformulier vragen wij u direct een mail te sturen naar info@floorstyle.nl

Floorstyle
Ellerweg 7-b
6039 RD Stramproy, Weert Limburg, Nederland